• Ventilator LEF/MEF Geovent
 • Ventilator LEF/MEF Geovent
 • Ventilator LEF/MEF Geovent
Prev Next
Ventilator LEF/MEF Geovent

Spareventilator LEF-MEF

Geovents Spareventilator® type LEF og MEF med bagudkrummede, selvrensende skovlhjul. Ventilatorserien kan leveres i størrelser op til en ydelse på 24.000m³/h. Den høje virkningsgrad på op til 87%, gør den særdeles energibesparende og desuden velegnet til industriventilation eller procesventilation med behovsstyring f.eks. med frekvensregulering. Ventilatoren kan også leveres i Atex dførelse i hht. 94/9/EF direktivet. I så tilfælde betegnes typen henholdsvis LEX/MEX, og leveres som standard med EExE motor. Andre varianter kan tilbydes på forespørgsel.

Geovent
Virksomhedsprofil: Fremstiller
Hovedkvarter: DK
Oprettelsesdato: 1980
Personale: 30
Produkter: Ventilationsaggregater, Udsugningsarme, Ventilatorer, Filtre
Spørg om et produkt

Downloads

Produkt beskrivelse

Ventilator LEF/MEF

LEF/MEF Spareventilator® serien kan nu også fås i rustfast og syrefast stål med epoxy-lakeret hjul og indløb. Velegnet til udsugning af syreholdigt luft fra f.eks. stænk- eller batteriladeskabe. Ydelser og dimensioner er uændret i forhold til den almindelige LEF/MEF.

Spørg om et produkt
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?