• Tekstilkanal KE-Lavimpuls System KE Fibertec
 • Tekstilkanal KE-Lavimpuls System KE Fibertec
Prev Next
Tekstilkanal KE-Lavimpuls System KE Fibertec

KE-Lavimpuls Systemet udføres som runde indblæsningsposer (Ø), halvrunde (D) eller kvartrunde (½D) kanaler.

KE Fibertec
Virksomhedsprofil: Fremstiller
Hovedkvarter: DK
Certifikater: ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, Oeko-Tex, OHSAS 18001:2008
Gruppe kapital: KE-koncern
Oprettelsesdato: 1996
Strategisk forretningsområde: Globalt
Mærke: InTex
Produkter: Textile based ventilation, tekstilkanaler, indblæsningsposer, poseventilation, køleposer, ventilationskanal, textile ducts, fabric ducts, tekstilbaseret ventilation
Spørg om et produkt
Produkt beskrivelse

Luftfordelingsprincippet for horisontale lavimpuls systemer er baseret på passiv termisk fortrængning, hvor luften indblæses med en undertemperatur i forhold til rumluften.

På grund af densitetsforskellen (den afkølede luft er tungere end den varmere rumluft) fortrænges rumluften under kanalen, og indblæsningsluften fortsætter med retning mod gulvet.

 

 Tekstilkanal KE-Lavimpuls System KE Fibertec - 1


Strømningen i rummet er dernæst baseret på naturlige luftbevægelser, hvor luften drives af densitetsforskelle og konvektionsstrømme fra varmeafgivende aktiviteter og processer, heraf betegnelsen passiv termisk fortrængning.

En høj varmeaktivitet fra varmekilder medfører store konvektionsstrømninger og deraf kraftig opstigning af luften og stor medrivning af luften omkring kilden. Dermed skabes en lagdeling i det ventilerede rum, hvor varme og forureninger føres væk fra opholdszonen og suges ud under loftet.

Et lavimpulssystem kan kun anvendes til køleformål eller fordeling af store mængder isotermisk luft, da varm luft vil lægge sig som en dyne under loftet. Dermed sker der en kortslutning af indblæsningsluften, og resultatet vil være en meget dårlig energiøkonomi.


Læs mere om KE-Lavimpuls Systemet i vores katalog

 Tekstilkanal KE-Lavimpuls System KE Fibertec - 2

Spørg om et produkt
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?