• Tekstilkanal KE-DireJet® System KE Fibertec
 • Tekstilkanal KE-DireJet® System KE Fibertec
Prev Next
Tekstilkanal KE-DireJet® System KE Fibertec

KE-DireJet® Systemet udføres som runde (Ø), halvrunde (D) eller kvartrunde (½D) kanaler og består af et permeabelt tekstilmateriale med rækker af koniske dyser til 100% aktiv og retningsbestemt indblæsning.

KE Fibertec
Virksomhedsprofil: Fremstiller
Hovedkvarter: DK
Certifikater: ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, Oeko-Tex, OHSAS 18001:2008
Gruppe kapital: KE-koncern
Oprettelsesdato: 1996
Strategisk forretningsområde: Globalt
Mærke: InTex
Produkter: Textile based ventilation, tekstilkanaler, indblæsningsposer, poseventilation, køleposer, ventilationskanal, textile ducts, fabric ducts, tekstilbaseret ventilation
Spørg om et produkt
Produkt beskrivelse

Ventilationsteknisk er KE-DireJet Systemet at betragte som et aktivt højimpulssystem til opblandingsventilation.

KE Fibertec tilbyder som den eneste distributør af tekstilkanaler fem forskellige dysestørrelser, henholdsvis Ø12, Ø18, Ø24 og Ø60 mm samt en justerbar Ø48 mm dyse (KE-DireJet Vario).

 Tekstilkanal KE-DireJet® System KE Fibertec - 1

Denne fleksibilitet i valg af dysestørrelse giver store fordele, da KE-DireJet Systemet dermed kan anvendes i praktisk talt alle typer lokaler med behov for opblandingsventilation, også ekstremt store lokaler som eksempelvis højlagre og store sportshaller.

De koniske dyser monteres i huller i tekstilmaterialet og fastlåses med en låsering. Det maksimale antal dyser pr. række pr. meter er 14 dyser for Ø12, Ø18 og Ø24 mm dyserne. Er dette ikke tilstrækkeligt, anbefales, at der anvendes to eller flere rækker dyser.

For Ø48 mm og Ø60 mm dyserne anbefales det, at der anvendes maksimalt 6 dyser pr. meter pr. række. I takt med at antallet af dyser pr. meter øges, vil de individuelle stråler få indflydelse på hinanden, og luftstrålerne skifter karakter fra cirkulære stråler til mere plane stråler. Ligeledes vil hastighedsniveauet i strømningen ske langsommere, da induktionen af rumluft begrænses, jo tættere
dyserne placeres.

Læs mere om KE-DireJet Systemet i vores katalog

Tekstilkanal KE-DireJet® System KE Fibertec - 2

Spørg om et produkt
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?