• Tekstilkanal KE-DireJet® Hybrid System KE Fibertec
 • Tekstilkanal KE-DireJet® Hybrid System KE Fibertec
Prev Next
Tekstilkanal KE-DireJet® Hybrid System KE Fibertec

KE-DireJet® Hybrid Systemet udføres som runde (Ø), halvrunde (D) eller kvartrunde (½D) kanaler og består af et permeabelt tekstilmateriale med med rækker af koniske dyser til 100% aktiv og retningsbestemt indblæsning.

KE Fibertec
Virksomhedsprofil: Fremstiller
Hovedkvarter: DK
Certifikater: ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, Oeko-Tex, OHSAS 18001:2008
Gruppe kapital: KE-koncern
Oprettelsesdato: 1996
Strategisk forretningsområde: Globalt
Mærke: InTex
Produkter: Textile based ventilation, tekstilkanaler, indblæsningsposer, poseventilation, køleposer, ventilationskanal, textile ducts, fabric ducts, tekstilbaseret ventilation
Spørg om et produkt
Produkt beskrivelse

Ventilationsteknisk er KE-DireJet Hybrid Systemet at betragte som en kombination af aktiv højimpulsventilation og passiv lavimpulsventilation.

KE-DireJet Hybrid Systemet er kort sagt en lavimpulskanal, der gøres aktiv ved anvendelse af koniske dyser.

Dette bevirker, at lavimpulsprincippet kombineres med højimpulsprincippet, hvorved en del af luftmængden i systemet spredes væk fra nærzonen under kanalen.

 Tekstilkanal KE-DireJet® Hybrid System KE Fibertec - 1

Produktionen af hybride højimpulssystemer åbner en ny verden af fleksibilitet, men samtidig er det uhyre vigtigt, at man er bevidst om kravspecifikationerne til ventilationssystemet.

Nogle ganske få rækker dyser i en tekstilkanal kan ændre strømningen fra et passivt lavimpulssystem til et aktivt opblandingssystem, og en af de store fordele ved teknologien er, at man i princippet godt kan dimensionere et og samme system til at være passivt i nogle zoner og mere eller mindre aktivt i andre zoner. 

Læs mere om KE-DireJet Hybrid Systemet i vores katalog

Tekstilkanal KE-DireJet® Hybrid System KE Fibertec - 2

Spørg om et produkt
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?