• Tagmonteret ventilation GRTU Geovent
 • Tagmonteret ventilation GRTU Geovent
 • Tagmonteret ventilation GRTU Geovent
Prev Next
Tagmonteret ventilation GRTU Geovent

Tagaggregat

Geovent GRTU tagaggregat er et enkelt og effektivt ventilationsaggregat med et minimum af installationsomkostninger.
Aggregatets store tilbehørsprogram gør det velegnet til mange forskellige ventilationsopgaver, hvor en høj varmegenvinding og et lavt energiforbrug er påkrævet.

Spørg om et produkt

Downloads

Symbol Geovent
Virksomhedsprofil: Fremstiller
Hovedkvarter: DK
Oprettelsesdato: 1980
Personale: 30
Produkter: Ventilationsaggregater, Udsugningsarme, Ventilatorer, Filtre
GRTU 3800
Tilføj til en forespørgsel
Produkt beskrivelse

GRTU 3800

GRTU 3800 er opbygget omkring en roterende varmeveksler, der genvinder op til 84% af varmen i den udsugede luft.
GRTU er decentral ventilation, der gør, at man undgår rørføring inde i bygningen, da aggregatet monteres på taget, hvor det skal bruges.
Luftindtag og afkast er integreret i aggregatets sider, og effektive filtre sikrer at både indblæsnings- og udsugningsluft bliver filtreret, før den når rotorveksleren, dermed sikres at den høje varmegenvinding altid kan opnås.

EC-ventilatorerne er med direkte trukne B-hjul, der overholder kravene i effektivitets-klasse IE3 (træder i kraft 2015). Ventilatorerne er 100% trinløst regulerbare, så den ønskede luftmængde hurtigt og nemt kan indreguleres til den opgave der skal løses. Hele konstruktionen er galvaniseret og sealet i samlinger. Modulopbygning med skinnesystemer gør inspektion/udskiftning af elementer lettere, og giver aggregatet fleksibilitet mht. tilbehør og opbygning.
GRTU 3800 kan monteres på både fladt og skråt tag. I begge tilfælde kræves blot en tagsokkel. Aggregatets montageramme gør det let at placere i tagsoklen. GRTU 3800 kan også monteres indendørs hvor dette foretrækkes, og bestilles ved ordreafgivningen.  Udsugning og indblæsning sker i bunden af aggregatet, og der kan vælges kanaltilslutning eller diffusorløsning. Geovent anbefaler generelt løsningen med kanaler, der giver en bedre opblanding af luften. Med decentral ventilation i form af en GRTU fra Geovent slipper man for at tage højde for rørføring inde i lokalet. Dette giver flere muligheder for placering, da aggregatet placeres, hvor der er behov for komfortventilation.​

GRTU 3800 Tagmonteret ventilationsaggregat  Geovent GRTU tagaggregat er et enkelt og effektivt ventilationsaggregat med et minimum af installationsomkostninger. Aggregatets store tilbehørsprogram gør det velegnet til mange forskellige ventilationsopgaver hvor en høj varmegenvinding og et lavt energiforbrug er påkrævet. GRTU 3800 er opbygget omkring en rote rende varm eveksler , der genvinder op til 84% af varmen i den udsugede luft. Luftindtag og afkast er integreret i aggregat ets sider, og effektive filtre sikrer at både indblæsnings - og udsugningsluft bliver filtreret, før den når rotorveksleren, dermed sikres at den høje varmegenvinding altid kan opnås. EC -ventilatorerne er med direkte trukne B -hjul og overholder kravene i e ffektivitets -klasse IE3 (træder i kraft 2015). Ventilatorerne er 100% trinløst regulerbare, så den ønskede luftmængde hurtigt og nemt kan indreguleres til den opgave der skal løses. Hele konstruktionen er galvaniseret og sealet i samlinger. Modulopbygning med skinnesystemer gør inspektion/udskiftning af elementer lettere, og giver aggregatet fleksibilitet mht. tilbehør og opbygning. GRTU 3800 kan monteres på både fladt og skråt tag. I begge tilfælde kræves blot en tagsokkel. Aggregatets montageramme gør det let at placere i tagsoklen. GRTU 3800 kan også monteres indendørs hvor dette foretrækkes, og bestilles ved ordreafgivningen. Udsugning og indblæsning sker i bunden af aggregatet, og der kan vælges kanaltilslutning eller diffusorløsning. Geovent anbefaler generelt løsningen med kanaler, der giver en bedre opblanding af luften.

Spørg om et produkt
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?