• RS dampbefugter Condair
 • RS dampbefugter Condair
 • RS dampbefugter Condair
 • RS dampbefugter Condair
Prev Next
RS dampbefugter Condair

Denne elektriske dampbefugter sørger for præcis styring af luftfugtigheden uden omkostninger til engangsdampcylindre i plast, og den gør vedligeholdelsen nemmere med sit patenterede system til håndtering af kalkbelægninger.

Condair
Virksomhedsprofil: Fremstiller
Hovedkvarter: DK
Strategisk forretningsområde: Globalt
Gruppe kapital: Condair Group
Spørg om et produkt

Downloads

Produkt beskrivelse

Nemt at tømme kalkbeholder på RS dampbefugter

Kalkbelægninger, som dannes på varmelegemet, knækker af under normal drift og falder ned i den eksternt placerede kalkopsamlingsbeholder. Fjernelse af kalkbelægninger er en enkel proces, hvor man dræner kalkopsamlingsbeholderen med et tryk på en knap, så enheden afkøles, og derefter frakobler man tanken og tømmer den.


Minimal vedligeholdelse af dampbefugter med RO-vand

Condair RS kan bruge vandværksvand, som giver mulighed for at styre den relative luftfugtighed inden for ±3 %, eller omvendt osmosevand (RO-vand), som giver mulighed for at styre den relative luftfugtighed inden for ±1 %. Når der bruges RO-vand, elimineres dannelsen af kalkbelægninger stort set, hvilket minimerer kravet til vedligeholdelse af enheden.

Længere mellem serviceeftersyn med forebyggelse af tilstopning

Ved at placere vandindløbet og -udløbet mellem den ydre cylindervægs og en indre cylinderforings dobbeltvæg holdes temperaturen på et niveau, der hæmmer dannelsen af kalkbelægninger i dette område. Dette "koldtvandsbassin" forebygger tilstopning af indløbet og udløbet pga. kalkbelægninger, hvilket bidrager yderligere til, at man kan få længere perioder mellem serviceeftersyn.
Den avancerede betjeningsenhed med touchscreen giver intuitiv betjening og meget detaljeret rapportering, herunder downloadkapacitet samt fejl- og servicehistorik i Excel til avanceret diagnosticering. Mulighed for opkobling til BMS-systemer er standard med BACnet- og Modbus-protokoller.

Fordele og funktioner med Condair RS dampbefugter

 • Patenteret system til håndtering af kalkbelægninger, så man nemt kan fjerne kalkbelægninger
 • Rensbar cylinder i rustfrit stål eliminerer behovet for engangscylindre i plast
 • Nøjagtig styring af den relative luftfugtighed inden for ±3 % med vandværksvand og ±1 % med RO-vand
 • Kan anvendes med RO-vand for derved at reducere behovet for vedligeholdelse betydeligt
 • "Koldtvandsbassin" forhindrer, at indløbet og udløbet tilstoppes pga. kalkbelægninger
Spørg om et produkt
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?