10 maj 2018 | Aeroventic
VENTI: VENTILATIONSLOFT JTA

venti.dk

Ventilationslofter sikrer et åbent og behageligt arbejdsmiljø og er designet til professionelle storkøkkener. Ventilationsloftet er især velegnet til industri- og centralkøkkener med en begrænset mængde af fedtproducerende køkkenapparater og med en overvægt af kondensproducerende køkkenapparater.

Læs mere om JTA ventilationsloft

Læs om hvordan Jyske Bank fik bedre arbejdsmiljø i køkkenet

Lad Venti finde den optimale løsning. Vi står for de nødvendige beregninger af luftmængder og tryktab og udarbejder et skræddersyet løsningsforslag. Kontakt Venti

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?