24 maj 2018 | Aeroventic
5.0
Venti: VENTILATION TIL SVØMMEHALLER

venti.dk

I Dubai er alting størst, højest og hurtigst! I Hamdan Sports Complex sørger i alt 16 Euroclima ETA POOL aggregater for, at indeklimaet til enhver tid er i top.

Ventilation til svømmehaller 
Euroclima har blandt andet specialiseret sig i effektive aggregater til affugtning, temperaturstyring og ventilation til wellness og svømmehaller. Aggregaterne, der er Eurovent-certificerede, er udviklet til at modstå det særlige korrosionsaggressive miljø i svømmehaller. Læs mere her
 

Som eksklusiv forhandler af Euroclima-anlæg i Danmark, er Venti klar til at rådgive om den bedste løsning til jeres projekt. Kontakt Venti

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?