21 mar. 2018 | Aeroventic
4.5
Venti: Luna vinder designpris

venti.dk

I 65 år har iF Design Award været en globalt anerkendt designpris. I år var iF Design Award endnu engang i stand til demonstrere sin imponerende førende internationale position med hele 6.400 bidrag fra 54 lande.

Zehnder’s indblæsningsventil LUNA imponerede årets panel af 63 eksperter med sit tidløse design. Udover det æstetiske design blev Zehnder’s LUNA ventil også anerkendt for ydeevne og funktionalitet.

Zehnder’s LUNA ventil sikrer en trækfri og lydløs indblæsning til boligen. LUNA er med sit elegante og diskrete design integrerbar i ethvert moderne hjem.

Læs mere om LUNA

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?