21 aug. 2018 | Aeroventic
4.5
Venti: KUNDETILPASSEDE VENTILATIONSANLÆG TIL SVØMMEHALLER

venti.dk

EUROVENT CERTIFICEREDE AGGREGATER SIKRER ET GODT INDEKLIMA FOR BÅDE BYGNINGER OG BADEGÆSTER

Indeklimaet i en svømmehal er præget af den fordampede vandmængde fra bassinoverfladen. Jo større bassinoverflade, højere vandtemperatur og aktivitet, jo større fordampning og derved højere luftfugtighed.

 En høj luftfugtighed kan hurtigt sætte et negativt præg på indeklimaet og ødelægge bygningskonstruktionen. Derfor er der behov for en effektiv ventilering, som kan nedbringe luftens indhold af vand, så det gode indeklima sikres og skader på bygninger udgås.

Dimensionering er afgørende
Når den rigtige ventilationsløsning skal dimensioneres er det afgørende, at der tages højde for, at der skal holdes et svagt undertryk i svømmehallen. Det høje partikulære damptryk øverst i rummet vil beskadige bygningskonstruktionen, hvis ikke der sikres størst mulig tæthed af vægge- og loftskonstruktioner.

Luftmængden skal kunne måles som masseflow, for at sikre den korrekte balance, idet den tørre indblæsningsluft har mindre volumen end den fugtige rumluft.

De nødvendige luftmængder kan beregnes iht. Daltons formel og VDI 2089, som er den mest anvendte norm på europæisk plan.

Kundetilpassede løsninger
Venti tilbyder kundetilpassede løsninger fra Euroclima, der blandt andet har specialiseret 

sig i energieffektive aggregater til affugtning, temperaturstyring og ventilation til wellness og svømmehaller.

Aggregaterne, der er Eurovent certificerede, er udviklet til at modstå det særlige korrosionsaggressive miljø i svømmehaller. Aggregaterne leveres i to udgaver. ETA pool SPA til mindre spa og pools 1.000-5.200 m3/h samt ETA pool OLYMPIC til de større anlæg 6.000-37.000 m3/h.

Lavt energiforbrug
Euroclima anvender epoxycoatede vekslere udført i aluminium, som kan præstere temperaturvirkningsgrader op til 92 % ved de aktuelle konditioner og balancerede luftmængder. Sammen med de effektive EC-ventilatorer er det med til at holde det samlede energiforbrug til ventilationen på lavest mulige niveau.

 ETA POOL

 • Luftmænger op til 37.000 m3/h
 • Varmegenvinding op til 92 % (EN308)
 • Eurovent certificerede aggregater
 • INOVA kabinet opfylder termisk klasse T2-TB2, tæthedsklasse L1
 • Epoxybehandling for høj korrosionsbeskyttelse
 • Siemens automatik med dansk menu og cloud-opkobling
 • Mulighed for indbygget kølekompressor for yderligere affugtning

Læs mere her

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?