27 dec. 2017 | Aeroventic
5.0
Venti - Bestil online & vind

I januar og februar trækker vi lod blandt alle leverede online bestillinger om 2 iPad samt 6 biografgavekort. Venti shoppen Venti shoppen er vores nye webshop. Her er det hurtigt og enkelt at bestille dine ventilationsvarer. Vi har lagt vægt på at shoppen er brugervenlig og med søgefunktion, så du hurtigt kan finde de varer, du skal bruge. Venti shoppen giver et godt overblik over alle dine sager. I shoppen kan du se priser og har adgang til alle dine fakturaer, følgesedler samt tekniske data og montagevejledninger på de enkelte varer.

Er du ikke allerede oprettet i Venti shoppen, så kan du bestille login her

Det med småt
Vinderne får direkte besked. Ansatte hos Venti og deres familie kan ikke deltage. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Trækning af vinderne af 1 IPad og 3 biografgavekort sker hhv. d. 1. februar 2018 samt d. 1. marts 2018.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?