20 dec. 2017 | Aeroventic
5.0
Venti: Årets byggeri 2017

venti.dk

Venti er stolt leverandør af en samlet ventilationsløsning til Toftebo i Værløse, der netop er kåret som vinder af Årets Byggeri 2017 i kategorien "Bolig".

Toftebo har gennemgået en komplet passivhus renovering, så energiforbruget er minimeret og bæredygtigheden er optimeret. De 83 familieboliger er blevet udstyret med decentrale varmegenvindingsaggregater med integreret emhættedrift fra Vallox og til facaden er desuden valgt Vallox in/out ventil.

Læs mere om byggeriet her

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?