14 feb. 2018 | Aeroventic
Testo 440 lufthastigheds- og indeklima (IAQ) måleinstrument

BUHL BONSOE

Produktnyhed: testo 440 er et kompakt, håndholdt måleinstrument med intuitive målemenuer og et bredt udvalg af lufthastigheds- og IAQ (indeklima) følere. Med måleinstrumentet kan du holde styr på og udføre alle dine måleopgaer på air conditionsanlæg og ventilationssystemer.

Testo 440 giver dig mange fordele:

Stort udvalg af sæt og følere: Der er et bredt følerudvalg til testo 440. Vælg mellem kablede eller trådløse Bluetooth følere til ethvert måleparameter.

Strukturerede menuer: til volumen flow, K-faktor, turbulensgrad, opvarmning/nedkølingseffekt, sporing af fugt og skimmelsvamp og målinger over længere tid - alt sammen forprogrammeret i måleinstrumentet.

Trådløs bekvemmelighed: Alle the testo 440 følere er også tilgængelige i trådløse Bluetooth versioner. Dermed undgår du generende kabler og rod i værktøjskassen. 

Stort baggrundsbelyst display: Målekonfigurationer og måledata og -resultater aflæses nemt i det store display.

Særdeles omkostningsbesparende: Spar penge med testo 440: måleinstrumentet skal ikke kalibreres, det måler alle lufthastigheds- og IAQ (indeklima) parametre og følerudvalget kan nemt udvides.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?