2 nov. 2017 | Aeroventic
5.0
Systemair præsenterer ny generation af ventilationsaggregater

Fra den 1. november vil navnet Geniox blive sagt igen og igen ved Systemair i Hasselager. Geniox er Systemairs nye generation af ventilationsaggregater. Geniox er udviklet på baggrund af en ambition om at forbedre energieffektiviteten i ventilationssystemer.

”Geniox er den største produktlancering i Systemair-koncernens historie. Det er resultatet af et samarbejde på tværs af flere forskellige lande”, fortæller adm. direktør Henrik Villadsen. ”Vores egen udviklingsafdeling har været tæt involveret i alle designmæssige og tekniske aspekter. Vi kan derfor med sikkerhed sige, at vi nu står med et produkt, der mere end lever op til de fremtidige krav til ventilationsaggregater”.

Fokus på at forbedre energieffektiviteten

En tommelfingerregel siger, at ventilation udgør ca. 40 procent af en bygnings samlede energiforbrug. Det betyder, at der er et væsentligt potentiale for forbedring. Samtidig går udviklingen inden for byggeri i retningen af bedre isolerede og tættere huse for at spare på varmen. Det øger på den anden side behovet for ventilation, og det betyder også, at ventilationen skal yde mere for at opnå et optimalt indeklima.

Ventilation er et af fokusområderne i EU-Kommissionens Ecodesign direktiv. Direktivet opsætter en række krav til alle produkter, der har indflydelse på energiforbruget. I forhold til ventilation stiller direktivet krav til bl.a. varmegenvinding, ventilatoreffektivitet og SFP-værdier. Ecodesign bliver implementeret i tre trin. Det første blev taget den 1. januar 2016. Næste skridt tages 1. januar 2018 og det sidste i 2020.

“Energieffektivitet står øverst på vores prioriteringsliste. Derfor byder vi alle tiltag, der har til formål at reducere energiforbruget, velkommen. Geniox lever selvfølgelig op til kravene for Ecodesign i 2018 og mere til, og det arbejder vi konstant på at forbedre”, forklarer Henrik Villadsen.

Fleksibilitet i alle aspekter

”Vi har haft stort fokus på at tænke fleksibilitet ind i alle aspekter af Geniox. Vi har eksempelvis tilføjet en lang række nye tilslutningsmuligheder”, fortæller produktchef Ulf Bang. ”Nu kan tilslutningerne placeres på toppen eller på siderne af aggregatet. Samtidig er der også helt nye muligheder i forhold til placering af spjæld”.

“Den tydeligste forskel fra vores tidligere aggregater er aggregathuset”, forklarer Ulf Bang. ”Udover det æstetiske udseende har vi udviklet en termisk isoleret panelkonstruktion med en ny type hjørneprofiler, der eliminerer kuldebroer”.

Geniox-serien er certificeret af Eurovent, European Association of Air Handling and Refrigerating Equipment Manufacturers. Eurovent certificerer ydeevnen på luftbehandlingsprodukter i henhold til europæiske og internationale standarder.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?