21 nov. 2017 | Aeroventic
Systemair lancerer ny udgave af SystemairCAD

SystemairCAD er udvidet med mange nye funktioner i forbindelse med lanceringen af de nye Geniox ventilationsaggregater.

Systemair har videreudviklet designprogrammet, SystemairCAD, til at håndtere hele konfigurationen af Geniox ventilationsaggregater. ”SystemairCAD er faktisk koblet direkte op på vores produktion. Det betyder, at så snart ordren er bekræftet, kan vi sende den nye enheds data videre til vores produktion, hvor den laves specifikt til den pågældende kunde”, fortæller produktchef Ulf Bang.

”I vores nye udgave af SystemairCAD har vi arbejdet med fokus på brugervenlighed. Det skal være så enkelt som muligt at konfigurere et ventilationsaggregat”, siger Ulf Bang. Programmet kan downloades gratis. Kunderne har derfor mulighed for at konfigurere deres eget aggregat.

Nye funktioner og muligheder

SystemairCAD har en ny brugerflade med flere aggregatkonfigurationer, flere genveje og bedre overblik. Der er bl.a. åbnet op for mange nye muligheder i forhold til placering af spjæld. Samtidig er fokus på energieffektivitet. Man har derfor mulighed for hele tiden at se, hvordan de ændringer, man foretager, påvirker energieffektiviteten.

Når et aggregat er konfigureret i SystemairCAD følger der automatisk en fyldestgørende dokumentation med. Den belyser alle relevante områder som f.eks. LCC-beregninger, der gør det enkelt for kunden at beregne bygningens samlede energiforbrug. I den nye udgave af SystemairCAD er dokumentationen udvidet med bl.a. et flowchart, der viser, hvordan temperaturen ændrer sig igennem aggregatet, og der vises også, hvorvidt aggregatet lever op til Ecodesign 2016 og 2018.

Instruktionsvideoer til at komme i gang 
”For at hjælpe alle brugere godt i gang har vi lavet 5 små videoer. Videoerne giver et hurtigt overblik og gør det nemt at komme i gang med de nye spændende muligheder i SystemairCAD”, fortæller Ulf Bang. Han er selv hovedperson i filmene og fortæller om alt fra brugerfladen og spjældplaceringer til energiberegning og dokumentation.

Videoerne kan findes her.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?