9 jun. 2017 | Aeroventic
Swegon Luftbehandlingsaggregater

Swegon GLOBAL luftbehandlingsaggregater er en ny serie effektive og kompakte aggregater der er udviklet til installatører, som værdsætter enkelthed, entreprenører, som har brug for at overholde tids- og budgetrammer og slutbrugere, som ønsker det rette indeklima til en rimelig pris. GLOBAL er rettet mod projekter med små til mellemstore luftmængder, korte leveringstider og brugervenlig styring i forbindelse med opstart og idriftsættelse.

Swegon Luftbehandlingsaggregater - 1

SWEGON Brilliant Simplicity

Aggregaterne og tilhørende tilbehør er lette at vælge, installere og idriftsætte. Der kræves ingen dybere specialistviden.
Vi kalder dette BRILLIANT SIMPLICITY.

HØJEFFEKTIVE PRODUKTER
Alle aggregater opfylder de internationale energi- og præstationskrav fra LOT 6 Ecodesign takket være højeffektive modstrøms- og rotorvekslere og moderne direkte drevne EC-ventilatorer med motorkontrollere.

De angivne luftmængder for de pågældende aggregater er baseret på Ecodesign-kravene, og dermed kan du være sikker på at du opfylder lovkravene, når du vælger et GLOBAL-aggregat.

Alle GLOBAL-aggregater leveres med indbygget og integreret TAC5-styring. Funktioner som bypass, fjernovervågning af for- eller eftervarmeflader og spjæld håndteres naturligvis af TAC5-styringen.

GLOBAL-sortimentet passer til små og mellemstore projekter, såsom butikker, restauranter, kontorer, skoler, hoteller, boligejendomme, motionscentre, børnehaver, sportshaller, teatre og offentlige bygninger.

TILSLUTNING
Alle GLOBAL-aggregater kan tilsluttes styreenheder, som benytter Modbus-protokol. Desuden kan enhederne udstyres med Ethernet-
eller WiFi-tilslutninger, som styres via en app (IOS, Android, Windows) på en smartphone, tablet eller computer. Remote Access er også muligt, hvilket giver en installatør mulighed for at undersøge et aggregat og ændre indstillinger uden at forlade kontoret. Endelig kan der også aktiveres KNX-kommunikation og tilslutning til et BMS-system.

Brilliant Simplicity
i hvert skridt

VALG
Det er enkelt at vælge et GLOBAL-aggregat. Hver model kan leveres som højre eller venstremodel. Andre dele, såsom eftervarmeflader, spjæld eller udendørsmonteringssæt kan let vælges som tilbehør til hver enkelt enhed.

TILBUD OG BESTILLING
Du får hurtigt og let et tilbud på et GLOBAL-aggregat fra din lokale Swegon konsulent, som også vil assistere dig og håndtere din bestilling.

LEVERING
Som følge af den høje standardiseringsgrad kan GLOBAL-aggregaterne leveres direkte fra fabrik inden for 10-15 arbejdsdage. Aggregaterne og tilbehøret leveres med komplet dokumentation for at gøre håndteringen på installationsstedet så enkel som muligt.

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE
Når GLOBAL er sat i drift kræver det ikke megen opmærksomhed. Eftersom alle ventilatorer er direkte drevne, er der ingen drivremme og bælter. Standardvedligeholdelse, såsom udskiftning af filter angives med en servicealarm.

OPSTART OG IDRIFTSÆTTELSE
Eftersom GLOBAL er et såkaldt enhedsaggregat, kræves der ingen mekanisk montering udover tilbehør og kanalarbejde på installationsstedet. Alt tilbehør leveres med standardiserede LS-tilslutninger og er lette at montere.

Opstart og idriftsættelse sker let og hurtigt ved hjælp af den indbyggede TAC5-styring i alle GLOBAL-aggregater.
Standarddriftsindstillingerne kan aktiveres med nogle klik:

 • CA : Konstant luftmængde
 • CP : Trykstyret
 • TQ : 0-100% regulering på ventilator
 • LS : VAV Fx. Co2 sensor

De forskellige driftsindstillinger sikrer at anlægget vil have det rette indeklima på alle tidspunkter, og at luftmængderne holdes i perfekt
balance for at undgå under- eller overtryk i bygningen.

Swegon GLOBAL Luftbehandlingsaggregater

Swegon Luftbehandlingsaggregater - 2

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?