27 sep. 2018 | Aeroventic
4.5
Swegon AB køber Zent-Frenger GmbH

pixabay.com

Zent-Frenger er en ledende leverandør af kølelofter i Tyskland, der også udvikler og sælger kundetilpasset kommercielle varmepumper samt TABS-produkter (Termiske aktive bygningssystemer).

Zen-Frengers produkter bruges til at skabe et behageligt indeklima i kommercielle bygninger såsom kontorer, hoteller og lejligheder.

Virksomheden udvikler og producerer sine produkter i Heppenheim, Tyskland. Virksomheden har ca. 100 ansatte med en omsætnng på  29M euro 2017.

"Som "the Indoor Climate Company" er kølelofter en naturlig tilføjelse til vores portefølje af rumprodukter. Det er et voksende produktsegment i Europa takket være den høje komfort", siger Hannu Saatamoinen, Koncernchef i Swegon. "Zent-Frenger's kundetilpasset varmepumper er også et stærkt komplement til vores eksisterende portefølje af kommercielle varmepumper. Der er mange synegier som vi ser frem til at realisere sammen. Denne erhvervelse betyder også, at vi styrker vores markedsandel i Tyskland som er et fokuseret tilvækstmarked for Swegon."

"Swegon og Zent-Frenger matcher hinanden godt med fokus på at levere et optimalt indeklima til kommercielle bygninger. Vi ser frem til en fortsat udvikling af Zent-Frenger's forretnng som en del af Swegon" siger Andreas Linger, VD Zent-Frenger.

Opkøbet kræver en godkendelse fra den tyske kartelmyndighed Bundeskartellamt og forventes at være gennemført i løbet af oktober måned 2018.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?