21 sep. 2018 | Aeroventic
Stigende interesse i digitale værktøjer blandt branchens fagentreprenører

ajoursystem.com

Flere og flere hovedentreprenører kræver, at der bliver brugt digitale værktøjer i byggeriet, og det er med til at skabe kendskab til byggesoftware blandt byggebranchens fagentreprenører. Ajour møder flere virksomheder som efter et projekt hos en hovedentreprenør stadig er interesserede i at bruge digitale værktøjer til kvalitets- og byggestyring.

I løbet af året har Ajour System haft travlt med at implementere vores systemer hos nytilkomne virksomheder, som ser værdi i digitale værktøjer til byggeriet.  
Blandt brugerne findes både store og mindre virksomheder, som skal bruge Ajours digitale værktøjskasse til lidt af hvert – og en ting står klart: når vi f.eks. spørger vores KS kunder om, hvorfor de bruger digitale værktøjer til deres projekter er svaret ofte, at de som fagentreprenører på andre byggeprojekter, har oplevet hvor nemt byggestyring og kvalitetssikring egentlig kan gøres.

Fagentreprenører fortsætter den digitale stil: erfaring fra byggeprojekter giver blod på tanden til digital byggestyring på egne projekter 

Ser vi blandt vores nyeste brugere på Ajour Systemet, er der samme tendens at spore. Rørskou El og Fyns Gulvmontage er to virksomheder, som begge har stiftet bekendtskab med Ajour System under samarbejder på flere projekter styret af hovedentreprenører.  

Rørskou El er en mellemstor virksomhed med over 10 års erfaring i el-branchen. Efter flere samarbejder med hovedentreprenører er de nu klar til at bruge Ajour til kvalitetsstyring på deres større projekter.  

Fyns Gulvmontage er en gulvvirksomhed, som blev stiftet for mere end 30 år siden. Med sit hovedsæde på Nordfyn opererer de med 12 gulvlæggere. Ligesom Rørskou El skal de bruge Ajour til kvalitetsstyring på større projekter.   

For fremtiden kan begge virksomheder se frem til at bruge både pc, smartphone eller tablet til at udarbejde blandt andet udførelseskontrol med standardiserede kontrolskemaer, og ved hjælp af den præcise fotodokumentation i AjourKS, kan de fremover tilknytte sine registreringer direkte på tegningen igennem Ajour appen.

Stigende interesse i digitale værktøjer blandt branchens fagentreprenører - 1

For Ajour er det vigtigt, at vores nye kunder kommer godt fra start  

Som ny kunde hos Ajour, sørger vi altid for, at du får en grundig introduktion til vores løsninger, så du som bruger altid er godt klædt på til digital byggestyring. Vores konsulent team står altid klar til en uforpligtende snak og tilbyder også gerne en 30 dages gratis prøveperiode på systemet - så kan du som bruger altid være sikker på at få en god opstart på din nye digitale arbejdsgang.  

Hvis du allerede nu føler dig klar til at effektivisere din arbejdsgang og stå som en konkurrencedygtig og stærk virksomhed, så spring ud i Ajour platformen i dag - du kan bestille en gratis prøveperiode her   

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?