5 okt. 2018 | Aeroventic
Smagfuld fejring af MicroVent nr. 10.000

inventilate.dk

Der var skulderklap og lækker kage til medarbejderne hos InVentilate, da installationen af MicroVent nr. 10.000 blev fejret.

Igennem de seneste år har byggebranchen for alvor fået øjnene op for den energibesparelse, der kan hentes på ventilationen. Det kan mærkes hos InVentilate, der udvikler og producerer det klimavenlige og rørløse ventilationssystem MicroVent. For nylig kunne virksomheden fejre installationen af MicroVent nr. 10.000. 

- MicroVent bliver udviklet og produceret her i Ikast, og det er en stærk holdpræstation, som gør, at vi er nået hertil, siger adm. direktør Lars Schjønning.

Sammen med medarbejderne fejrede han denne milepæl med verdenshistoriens første - og efter sigende også lækreste - MicroVent-kage. 

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?