15 feb. 2018 | Aeroventic
4.5
SEMINAR OM DECENTRAL BOLIGVENTILATION MED ENTALPI

venti.dk

Kravene til energiforbrug og aggregater med varmegenvinding er strengere end nogensinde. Kompleksiteten på området stiller krav til både ingeniør og installatør om at kunne navigere indenfor kravene samt levere dokumenteret effektive, fleksible og driftssikre ventilationsløsninger med høj komfort.

Som regel handler et godt indeklima om at sørge for, der ikke er for fugtigt i boligen. Men særligt i nye huse med varmegenvinding med standard modstrømsveksler, opleves det, at luften indendørs i vinterperioden faktisk bliver for tør. Er indeklimaet for tørt, er det til gene for beboerne, ligesom det kan påvirke boligens materialer. En løsning på problemet kan være at vælge en ventilationsløsning med entalpi.

Venti inviterer til seminar om decentral boligventilation med entalpi.

Seminaret stiller skarpt på entalpi teknologien, det tekniske grundlag, dets praktiske anvendelighed og i særdeleshed de klare indeklimafordele, der kan opnås ved at benytte sig af denne vekslertype. Seminaret giver samtidig også et overblik de forskellige energikrav, du bør forholde dig til inden for boligventilation, herunder blandt andet Ecodesign.

Seminaret henvender sig til alle, der beskæftiger sig med ventilation.

Praktiske oplysninger

Seminaret afholdes i hhv. Hørning og Hvidovre på ovennævnte dage.
Der vil være let forplejning til arrangementet.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig og sker efter først-til-mølle princip. Skulle du blive forhindret i at deltage, og melder du ikke afbud senest 1 dag før, forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr ved udeblivelse på kr. 200. 

Information & tilmelding 

Kontakt Karen Hansen, tlf.:  8692 2266 eller kah@venti.dk

Praktiske oplysninger 

 1. april 2018 kl. 14-17 i Hørning           
 2. april 2018 kl. 14-17 i Hvidovre
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?