15 nov. 2017 | Aeroventic
5.0
RePack fik Nordisk Råds miljøpris 2017

Den finske virksomhed RePack modtog Nordisk Råds miljøpris for deres udvikling af genbrugsemballage og retursystem til e-handel.

Direktør Jonne Hellgren fik overrakt prisen på 350.000 kr. af sidste års vinder Klaus Pedersen ved Nordisk Råds prisuddeling i Finlandiahuset i Helsingfors.

Bedømmelseskomitéens motivation:

E-handel vokser hurtigt i Norden og resten af verden, og man forventer at volumen vil fordobles i løbet af ganske få år. Denne udvikling har mange konsekvenser for miljøet, ikke mindst et massivt brug af engangsemballage. Mens bedømmelseskomiteen forholder sig kritisk overfor det generelt stigende forbrug, er man glad for at se, at virksomheden RePack fra Finland har løst en del af problemet ved at udvikle praktisk genbrugsemballage og retursystem til e-handel.

RePack er vinder af Nordisk Råds miljøpris 2017, fordi virksomheden med deres produkt gør miljø til en god forretning og på en lettilgængelig og innovativ måde, er med til at sætte fokus på genanvendelse, samt unødigt ressourceforbrug og affaldsproduktion. I samspil med forbrugerne er RePack med til at nedbringe mængden af affald. Deres transportpose er lavet af genanvendte plastikposer og kan genbruges mindst 20 gange. 75% af alle poser bliver afleveret tilbage via retursystemet. Det er et markedsdrevet initiativ, og vil kunne bredes ud til mange andre lande og brancher til fordel for miljøet.

Kontakter

Louise Hagemann 
Telefon +45 21 71 71 41 
E-mail loha@norden.org

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?