22 jan. 2018 | Aeroventic
René M. Riishøjgaard ny salgsingeniør på det danske marked

Moldow

Moldow A/S har ansat René M. Riishøjgaard som ny sælger på det danske marked. Med udgangspunkt i Renés erfaring og viden om udsugning og ventilation vil han sammen med de øvrige sælgere være ansvarlig for at sælge Moldows filter-, male- og ventilationsanlæg til danske industrivirksomheder.

– Vi oplever god aktivitet på det danske marked, og i forbindelse med at en af vores sælgere, Vagn Winum, som har været i firmaet i mere end 45 år, er gået ned i tid, har vi ansat René til at overtage nogle af hans opgaver og videreudvikle det danske marked i samarbejde med den øvrige organisation, forklarer Moldows direktør, K. Preben Hansen.

– Med en baggrund som maskintekniker og mange års erfaring indenfor specielt ventilationsbranchen føler jeg, at jeg har et godt udgangspunkt for at indgå i Moldows salgsorganisation og sikre en stærk position på det danske marked, udtaler René.

Moldow sælger komplette ventilations- og filtersystemer til produktionsvirksomheder samt maleanlæg til plast-, metal- og træindustrien både til det danske marked og til eksport. En ikke uvæsentlig del af arbejdet i Danmark er energioptimering af eksisterende anlæg, hvor der kan opnås energitilskud og store besparelser for virksomheder med ældre anlæg.

René er 48 år, uddannet maskintekniker og bor i Rødding med sin kone og deres 4 børn. Han har tidligere været ansat hos Prima-vent, MultiAir og senest Dyrholm.

Kontaktoplysninger:

René M. Riishøjgaard
Salgsingeniør
+45 20 75 70 10
rmr@moldow.com

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?