1 sep. 2017 | Aeroventic
4.0
Peter Bjerrisgaard fejrer 25 års jubilæum - Moldow

Produktionschef Peter Bjerrisgaard kan fredag d. 1/9 2017 fejre 25 års jubilæum hos os.

Peter er uddannet klejnsmed og produktionsteknolog og kom i 1992 til virksomheden, hvor han blev ansvarlig for produktionen.

Som produktionschef har han ansvaret for den daglige produktion i Holsted samt indkøb af varer til produktionen. Med sit overblik og engagement sørger han for, at produktionen gennemføres i henhold til de fastsatte leveringstider, og at den høje kvalitet opretholdes.

Han har gennem årene opnået et indgående kendskab til virksomhedens produkter og nyder stor respekt blandt kollegaerne for sine faglige kundskaber. Det har derfor også været naturligt, at han på et tidligt tidspunkt blev inddraget i virksomhedens overvejelser i forbindelse med købet af Moldow i 2003 og senest købene af Barker Jørgensens Maskinfabrik A/S og B.Bille A/S.

I sin fritid bruger Peter mange timer på sin racercykel og gør i den forbindelse også en indsats for andre medarbejdere, bl.a. ved at arrangere cykelture.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?