27 dec. 2017 | Aeroventic
4.0
Permanent boligjobordning giver ro

Med den endelige vedtagelse af finansloven for 2018 er boligjobordningen nu også blevet permanent. Det hilses velkommen af TEKNIQ.

Det har været længe undervejs, men nu er det ganske vist. BoligJobordningen overlever som led i den finanslov, der her til aften blev vedtaget i Folketinget. Ordningen bliver fra årsskiftet permanent og vil også fremadrettet gøre det muligt at få fradrag for en lang række håndværksydelser.

”Det er glædeligt, at ordningen består og især, at den bliver permanent, så både boligejerne og håndværksvirksomhederne dermed kender de økonomiske rammer de kommende år,” siger Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ.

Hun understreger, at muligheden for økonomisk støtte er afgørende for boligejernes lyst til at investere i eget hjem.

”Vi har ikke mindst brug for at hjælpe den grønne omstilling på vej, så godt vi kan. Og alle erfaringer viser, at økonomien spiller en helt afgørende rolle, når boligejerne overvejer, om de skal bruge penge på at energirenovere deres hjem,” siger Tina Voldby.

En nylig befolkningsundersøgelse fra TEKNIQ og YouGov viser da også, at adgangen til støtteordninger for 74 procent af de adspurgte boligejere har betydning for, om de ønsker at sætte gang i flere energirenoveringsprojekter. 

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?