24 maj 2018 | Aeroventic
4.0
NYT VENTILATIONSANLÆG – PERFEKT TIL STØRRE BYGNINGER

genvex.dk

Et nyudviklet ventilationsaggregat fra Genvex lægger sig i toppen blandt markedets mest energieffektive og lever op til både BR18 og BR20.

Genvex lancerer nu seneste skud på stammen af højeffektive ventilationanlæg med varmegenvinding. Det nyudviklede anlæg med navnet ECO 400 er optimeret til brug i parcelhuse, større villaer og erhvervsbygninger på op til 450 kvadratmeter. Samtidig er det fremtidssikret ved at leve op til både BR18 og BR20.

50 % lavere varmetabNYT VENTILATIONSANLÆG – PERFEKT TIL STØRRE BYGNINGER - 1
For både hus- og virksomhedsejere, der får installeret aggregatet, giver ECO 400 udsigt til en besparelse på op til 3.000 kroner om året. Det skyldes aggregatets høje energieffektivitet, der opnås ved, at dets modstrømsveksler har en temperaturvirkningsgrad på helt op til 96 %, og at dets ventilatorer er forsynet med energibesparende EC-motorer. Dermed er varmetabet for ECO 400 op til 50 % lavere end for tilsvarende aggregater.

Klaus Kjær, salgschef fra Genvex siger:

”Genvex-teknologien har med ECO 400 igen vist sig at kunne levere de allerbedste anlæg på markedet. Teknologien var banebrydende, da vi lancerede det første Genvex-anlæg for over 40 år siden, og med produkter som ECO 400 er det tydeligt, at teknologien stadig er førende den dag i dag.”

Kan styres via en app
En anden fordel ved det nyudviklede aggregat er, at det uden problemer kan installeres i uopvarmede rum fx på loftet i en villa.

Endvidere kan det leveres med styring, der muliggør passiv køling med fuldautomatisk bypass, modulerende fugtstyring og kalenderprogram. ECO 400 kan også bestilles med internetgateway, som åbner op for at styre aggregatet via en app på mobiltelefonen.

Læs mere om Genvex Connect her eller se datablad.

Let at installere
ECO 400 leveres med Optima 251 automatik og er dermed som øvrige anlæg fra Genvex let at installere. Desuden får installatører og montører, der er kunde hos Genvex, som altid en høj kvalitet af support og service.

Læs mere om ECO 400 her.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?