11 okt. 2018 | Aeroventic
4.0
Nyt og forbedret medlemsområde på veltek.dk

veltec.dk

VELTEK-sekretariatet har opdateret og ensrettet medlemsområdet på veltek.dk

Med ønsket om at gøre veltek.dk mere brugervenlig over for vores medlemmer, har VELTEK-sekretariatet valgt at opdatere medlemsområdet.

Alle relevante informationer, rapporter og øvrige dokumenter, der udelukkende er forbeholdt medlemmer, er nu samlet under den enkelte sektion.

Derudover er siden, hvor medlemmer kan gøre brug af medlemsfordelene, nu blevet mere synlig således at medlemmer nemmere at finde dem og bruge brug af dem.

Som altid kræves der et medlemslogin for at få adgang til én eller flere af  siderne – alt afhængigt virksomhedens medlemskab af VELTEK.

Alle medlemmer har adgang til siden med medlemsfordelene.

Kontakt venligst Vibeke Olufsen vo@veltek.dk, hvis du er medlem, men ikke har et login.

Du finder medlemsområdet her

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?