21 feb. 2018 | Aeroventic
Nyt og forbedret boligventilationsaggregat med energimærke certificering A +

Comfort 252 Top opfylder nuværende og fremtidige krav til lavt energiforbrug og omkostninger. Fås nu også som venstre model.

Comfort 252 Top

Comfort 252 Top er et energieffektivt ventilationsaggregat med varmegenvinding for boliger og mindre erhvervsbygninger med et ventilationsbehov på op til 253 m3/h.

Det er et gennemtestet aggregat, der er produceret i mere end 40 år med løbende optimeringer, hvor der er lagt vægt på lavt energiforbrug, nem brugerbetjening og vedligeholdelse.

Comfort 252 Top er et aggregat med kompakte indbygningsmål, der betyder, at det kan indbygges i et 60 cm bredt skab. 

Comfort 252 Top kan også bestilles som Polarversion med indbygget forvarmeflade.

Comfort 252 Top leveres afprøvet og klar til drift. Installation og igangsætning skal foretages af en autoriseret el-installatør.

Nyt og forbedret boligventilationsaggregat med energimærke certificering A + - 1

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?