2 mar. 2018 | Aeroventic
4.0
Nyt Aalborg Universitetshospital vælger Geniox

systemair.com

Systemair har landet sin hidtil største ordre på de nye Geniox ventilationsaggregater til Nyt Aalborg Universitetshospital. Ordren omfatter 59 aggregater til en samlet pris på et tocifret millionbeløb.

Systemair lancerede i november sin nye generation af ventilationsaggregater. Nu kan virksomheden præsentere den hidtil største ordre på de nye aggregater. I alt skal Systemair levere 59 aggregater, heraf 42 Geniox og 17 Danvent DV.

”Vi er meget tilfredse med den modtagelse, Geniox har fået”, fortæller adm. direktør Henrik Villadsen. ”Ordren her er i vores øjne en blåstempling af Geniox. Den bekræfter os i, at vi har fat i noget af det rigtige. Vi er stadig i gang med udvikling af Geniox i de helt store størrelser. Derfor er det godt, at vi stadig har et solidt produkt i vores Danvent DV”.

Alternativ teknisk løsning

Nyt Aalborg Universitetshospital har et samlet areal på cirka 170.000 m2. Det første spadestik blev taget den 18. oktober 2013. Byggeriet forventes at stå færdigt i 2020. Projektet er delt op i flere delprojekter. Systemairs leverance dækker bl.a. sengebygninger, akutmodtagelse og operationsstuer.

”Et af vores hovedbudskaber i Geniox er fleksibilitet. Det var netop det, der blev afgørende for, at vi fik ordren”, fortæller Henrik Villadsen. ”Ud fra vores dialog med bygherren, Region Nordjylland, og DP Ventilation var vi i stand til på kort tid at designe en alternativ teknisk løsning. Den lever op til samtlige krav, og så gør den det til et lavt energiforbrug”.

DP Ventilation har vundet dele af entreprisen på Nyt Aalborg Universitetshospital. Systemair og DP Ventilation har haft en løbende dialog om projektet, lige fra projekteringsfasen. ”DP Ventilation har igennem mange år arbejdet tæt sammen med Systemair omkring især leverancer af ventilationsaggregater til vore projekter over hele landet”, fortæller projektchef Peter Andersen ”På dette projekt har vi været meget tilfredse med Systemairs indsats, der via stor fleksibilitet har gjort, at vi har været i stand til at tilbyde kunden netop den løsning med de specialdetaljer, der har været efterspurgt”.

Tradition inden for sygehusbyggeri

Systemair har i de seneste år opbygget en tradition inden for sygehusbyggeri med større leverancer til bl.a. DNU Skejby, DNV Gødstrup og Regionshospitalet Viborg.

”Byggeprojekter i den størrelse har generelt et højt teknisk niveau. Der bliver især stillet høje krav til energieffektivitet i ventilationsaggregaterne”, siger Henrik Villadsen. ”Vi er glade for, at vi, både med vores eksisterende produkter og vores nye aggregatserie, kan imødekomme og leve op til kundernes ønsker”.

Du kan læse mere om Nyt Aalborg Universitetshospital på projektets egen hjemmeside: www.nau.rn.dk 

Foto: Region Nordjylland

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?