22 aug. 2017 | Aeroventic
4.0
Nyheder om ETS NORD i HVAC Magasinet

HVAC Magasinet offentliggjorde en kort nyhed om ETS NORD og vores innovative produkt NORDcanopy hood med indbygget Interzon ozon generator. Gert Ladefoged fra ETS NORD og Ole Knudsen fra Scanion havde fornøjelsen af at præsentere en ny NORDcanopy hood på VVS 2017 messen i Odense. En aftale om fremtidigt samarbejde mellem ETS NORD og Scanion er underskrevet på det danske marked.

Læs mere om canopies og køkkenventilation https://www.etsnord.dk/product-group/nordcanopy/

HVAC Magasinet formidler viden om indeklima, ventilation, varme, vand, bygningsautomatik, bæredygtigt byggeri og energiforsyning. HVAC Magasinet arbejder for at fremme et godt indeklima og en bæredygtig udvikling i byggeriet.  HVAC Magasinet bringer branchenyheder, reportager, produktnyheder og forskningsartikler, der kan have interesse for arkitekter og rådgivende ingeniører, VVS-installatører og entreprenører, grossister og producenter af HVAC-udstyr.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?