7 feb. 2018 | Aeroventic
5.0
NYHED: SENSORER FRA BELIMO

belimo.dk

Nu kan du også få sensorer fra Belimo, og dermed få et endnu bredere sortiment af HVAC-komponenter fra én og samme pålidelige leverandør.

Vores nye sensorer måler såvel tryk, temperatur og gennemstrømning som luftfugtighed, CO2 og andre gasser i både rør, luftkanaler og udendørs installationer.

Pålidelige og præcise under alle forhold

Belimos sensorer leverer pålidelige og præcise målinger – også under barske betingelser, inde og ude. Støv, skidt, høj luftfugtighed og regn og sne er ingen hindring. Sensorerne lever op til IP65 krav for krævende udendørs installationer. Ligesom vores øvrige produkter er Belimo sensorer omfattet af 5 års produktgaranti.

Nem installation

En aftagelig montageplade, der også kan bruges til at markere skruehuller, gør det nemt at montere Belimo Sensorer. Coveret er nemt at klikke på, og alle forbindelserne er fleksible og nemme at koble på, og skulle du have vanskeligheder, kan du få hjælp af vores service og support.

Få mere information her.

Se udvalget af sensorer her.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?