31 aug. 2018 | Aeroventic
4.5
Nye kompakte vinduesmotorer – Størrelsen er ikke afgørende for gørelsen

windowmaster.dk

Små men synligt smartere. De nye WMX 813 og WMX 814 vinduesmotorer til automatisk naturlig ventilation indeholder avanceret teknologi og alsidighed i de mest kompakte motorhuse på markedet. De to motorer, der er udviklet af WindowMaster, lanceres i dag.

I dag lancere den globale clean-tech virksomhed to banebrydende vinduesmotorer til naturlig ventilation. WMX 813 og WMX 814 blev designet som reaktion på markedets efterspørgsel på højt ydende og kompakte vinduesmotorer med smarte designmuligheder.

Begge motorvarianter er bygget med mulighed for at benytte de to teknologier MotorLink® og TrueSpeed™ for præcis vinduespositionering og feedback. Teknologierne sørger for, at vinduesmotorerne kører lydløst og synkront. Adskillige motorlinjer kan dermed kører med helt samme hastighed, hvor de åbner helt ned til 1mm per sekund. Dette giver en lydløs, synkron effekt med minimal forstyrrelse af bygningens brugere og et æstetisk udtryk i facaden.

Små pakker giver den største glæde

Begge motorvarianter er nogle af de mindste på markedet. Den ene variant, WMX 813, er integreret i vinduesprofilet og vil kunne bruges med profiler der allerede er velkendt i byggeindustrien. Og med ganske lidt tilpasning af beslagene, vil adskillige flere vinduesprofiler også kunne benytte denne kompakte motor, og dermed kunne gøre brug af WindowMasters unikke teknologi.

Vinduer der passer bedst til denne motor, er bundhængte, indadgående vinduer, hvilket gør vinduesmotoren yderst relevant for bygninger, hvor der ønskes en glat facade uden synlig naturlig ventilation.

Den anden variant, WMX 814, monteres på vinduesrammen, og er ligeledes en af de mindste vinduesmotorer der er tilgængelige. Motoren sørger således for frisk luft til bygningen uden at man behøver at gå på kompromis med facadens æstetik.

Motorhusene kommer i naturlig- og sort anodiseret aluminium, og åbner op for en helt ny pallette af eksklusivt design og funktionalitet i én produktgruppe.

Vinduesmotorerne kan erstatte gamle vinduesmotorer i bygninger der renoveres, men er også velegnede til nye byggeprojekter. Begge motorvarianter indeholder samme chip og intelligens, der sørger for lydløs betjening samt maksimal brugerkontrol. De er designet til at være små, alsidige og ideelle til skjult naturlig ventilation og æstetisk facadedesign.

Første kundeforsendelse er fastlagt til efteråret 2018.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?