4 jul. 2017 | Aeroventic
4.0
Nye datoer: Bliv opdateret på brandsikring af ventilationsanlæg

Tilmeld dig vores seminar om brandsikring af ventilationsanlæg og få gode tips og nyttige råd, som du kan bruge direkte i din hverdag.

Hvordan bestykkes en sag bedst muligt? Hvordan undgår man fejl under montage? Hvordan sikrer man korrekt aflevering til kunden?
Systemair inviterer entreprenører og serviceteknikere til brandsikringseminar under overskriften - "Alt hvad du bør vide om brandsikring af ventilationsanlæg".

Seminarindhold
Her gennemgår vi vores fulde produktprogram til brandsikring af ventilationsanlæg og tilhørende brandsikringsautomatik, der er udviklet præcist i henhold til DS 428.4.

 Nye datoer: Bliv opdateret på brandsikring af ventilationsanlæg - 1

På seminaret vil vores distriktschef gennemgå de enkelte komponenter, anvendelseskategorier, bestykning af en sag, samt hvad der skal til for, at man sikrer sig, at loven er overholdt, og man opnår den bedst mulige færdige løsning. Efterfølgende vil vores service- og supportchef Flemming Birkmose undervise i opstart, drift, fejlfinding mv. Der vil være ”hands-on” øvelser, så du kan prøve tingene af i praksis.
Seminarerne afholdes på følgende datoer - kl. 9.30-14.00:

Hasselager:
16/8-2017 (ikke flere pladser)
15/11-2017 (10 ledige pladser)

Hvidovre:
28/6-2017 (ikke flere pladser)
13/9-2017 (ikke flere pladser)
11/10-2017 (7 ledige padser)
Tilmeld dig her

Tilmeld dig seminaret på en af ovenstående datoer efter først-til-mølle-princippet:
Send tilmelding til kim.rise@systemair.dk
eller ring på 87 38 75 00.

Bemærk venligst: Der vil være en no-show-fee på 500 kr., hvis du er tilmeldt, men ikke dukker op.

 

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?