17 aug. 2018 | Aeroventic
4.5
Nye bygninger døjer med varmen – sådan kommer du problemet til livs

windowmaster.dk

I dansk byggeri ser man typisk store syd- og vestvendte vinduespartier og ikke mindst yderst velisolerede mure. Det er et par af kendetegnene ved moderne dansk byggeri med fokus på lavenergi, som er designet til at bruge et minimum på opvarmning i de kolde måneder.

Klik nedenfor for at se videoen.

Nye bygninger døjer med varmen – sådan kommer du problemet til livs - 1

e indslag i TV AVISEN fra den 11.august (start 10:55) om hvordan fremtidens huse skal skærme for varmen

Hos WindowMaster oplever vi, at problemet kan helt eller delvist løses ved at finde inspiration fra Sydeuropa, hvor de er vant til de højre temperaturer. Her benyttes ofte udvendig solafskærming og bedre naturlig ventilation som et værn mod varmen, uden energiforbruget stiger.  

Med teknologiske løsninger kan naturlig ventilation og solafskærmning gøres fuldautomatisk, så indeklimaet reguleres i forhold til de udvendige vejrforhold.

Hent vores brochure om automatisk solafskærmning her.

I brochuren gennemgår vi solafskærmningens rolle som et effektivt supplement til din indeklimastrategi for optimale forhold i bygningen ikke kun om sommeren men hele året rundt.

Nyhedsoversigt

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?