11 jan. 2018 | Aeroventic
4.0
Nye beskyttelsesgitre giver mindre støj og bedre resultater

ebmpapst.dk

Fra marts 2018 vil der ske en ændring for ebmpapsts aksial ventilatorer i størrelserne 800 og 910. Du kan nu forvente et bedre resultat med et nyt aeroakustisk optimeret beskyttelsesgitter til både AC og EC ventilatorer.

 

Hvis ikke du kan vente til marts med at se de dimensionelle tegninger og sammenligningen af karakteristiske kurver, der viser fordelene ved de nye beskyttelsesgitre, giver vi dig muligheden her.

Nye beskyttelsesgitre giver mindre støj og bedre resultater - 1

De røde kurver er støj og performance med de nuværende beskyttelsesgitre. På de blå kurver ses forbedringerne med de nye aeroakustiske beskyttelsesgitre.

Download PDF med detaljeret oversigt med beskrivelser og kurver.

Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ebmpapst Danmark på +45 43 63 11 11.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?