8 aug. 2017 | Aeroventic
4.4
Nyansættelse af servicetekniker til FläktGroup på Sjælland

Vi styrker vores serviceafdeling med ansættelse af servicetekniker på Sjælland

Med fokus på at kunne yde den bedste landsdækkende service til vore kunder, er vi glade for at kunne byde velkommen til Lasse Hyllehøj. Lasse er ansat til at servicere vores sjællandske kunder.

Lasse er uddannet elektriker med næsten 17 års erfaring, hvor han primært har arbejde med nybyggeri, renovering og industri. Lasse er tidligere selvstændig elektriker og har arbejdet for flere store installatørfirmaer.

For at sikre den bedste start og oplæring vil Lasse i starten køre sammen med vores teamleder af serviceafdelingen Laurids i hele landet.

Lasse glæder sig til at yde kompetent kundeservice og vi håber at I vil tage godt imod ham. 

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?