5 jan. 2018 | Aeroventic
4.5
NYANSÆTTELSE AF FILTER- OG SERVICESÆLGER I FLÄKTGROUP

flaktgroup.dk

Vi styrker vores salgsafdeling og øger fokus på energirigtig og behovsstyret HVAC.

FläktGroup har en målrettet strategi om at være Danmarks stærkeste HVAC-systemleverandør med øgning af sin markedsposition. Derfor udvider vi medarbejderstaben og byder Tina Borch varmt velkommen til Fläktgroup som vores nye filter- og servicesælger.

Tina kommer fra branchen og har mere end ti års erfaring med salg af filterløsninger. Samtidig med øget fokus på filtersalg, vil Tina også komme til at tilbyde servicekontrakter til bl.a. carpark, ABV og OTV. 

Tina vil efter en intensiv oplæringsperiode dække hele landet, med fokus på entreprenør, serviceafdelinger, bygningsejere og slutbrugere. Tina glæder sig til at yde excellent kundeservice og møde både eksisterende og nye samarbejdspartnere rundt om i landet.

Tag derfor godt imod Tina, der glæder sig til at arbejde i FläktGroup.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?