31 aug. 2018 | Aeroventic
Ny viden til den nye generation

ebmpapst.dk

Opdatering på virkningsgrader og energibesparelser

FanLab åbnede i fredags endnu engang op for læring, innovation og teknik. Denne gang var det elever og lærer fra Roskilde tekniske skole, der på et seminar blev opdateret på virkningsgrader og energibesparelser.

Ny viden til den nye generation - 1Fremtidens klimahelte

På Roskilde Tekniske Skole, uddanner de på VVS-Energi, en masse unge specialister i ventilation, ventilationsanlæg og indregulering mm.

Se uddannelsen her

Morgenfriske og næsten færdige

Sammen med lærer Rasmus Koch, dukkede en større flok morgenfriske og næsten færdige elever op i FanLab på Vallensbækvej i Brøndby. FanLab åbnede tidligere på året op for sine 200 kvm store lokaler, hvor innovation og teknik er i fokus. Åbningen har været en succes, som Roskilde Tekniske Skole nu kunne bruge til undervisningen.

Udnyttelse af teknologien

Formålet med seminaret var at inddrage skolens elever i den løbende udvikling af ventilatorer. Produktchef Henrik Dahl Thomsen og Markedschef Jens Hedegaard fra ebmpapst, gav dem derfor en opdatering på de dele der indgår i en ventilator. I samme ombæring fik eleverne en forståelse for hvordan ebmpapst har valgt at udnytte teknologien i deres ventilatorer, til at opnå bedre virkningsgrad og energibesparelse.

Tv. Jens Hedegaard og th. Henrik Dahl Thomsen

Ny viden til den nye generation - 2God feedback, gør at vi fortsætter

Det var bestemt kompetente folk der var mødt op til seminaret mener Henrik Dahl Thomsen. “Vi fik en masse gode spørgsmål, og interessen var stor”. God feedback gør at vi fortsætter med at stille op med lignende seminarer og minikurser, hvor vi kan målrette os gæsternes behov”.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?