4 jun. 2018 | Aeroventic
5.0
Ny udtræksemhætte med LED belysning

systemair.com

Systemair har gennemgået sit udvalg af emhætter. Det har bl.a. resulteret i en ny udtræksemhætte med LED belysning og nyudviklet elektrisk spjæld.

Systemair har sendt en ny brochure på gaden, der giver det komplette overblik over udvalget af emhætter. Blandt nyhederne er en ny udtræksemhætte, der er udstyret med et nyudviklet elektrisk betjent spjæld. Spjældet kan justeres ned til meget lave grundluftmængder (10 m3/h). Hvis man vælger et alternativt spjældblad, kan emhætten slutte helt tæt.

Systemairs emhætter indgår i systemløsningen Cebovent. Cebovent er en række systemløsninger til central boligventilation. De kan dimensioneres til at matche alle ventilationsbehov i både mindre og større etageejendomme. De overholder gældende lovkrav og normer inden for dansk boligbyggeri og bliver løbende udviklet, således at produkterne altid er optimerede til den mest driftsøkonomiske løsning.

Se den nye emhættebrochure her.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?