16 aug. 2018 | Aeroventic
4.0
Ny service klar: AjourWebinar

ajoursystem.com

Ny service gør byggebranchen klar til den digitale omstilling: AjourWebinar

Ajour System går langt for den digitale udvikling i byggeriet, og som noget nyt tilbyder vi nu gratis webinarkurser som viser potentialet i byggesoftware.

Ajour har tidligere afholdt webinar om vores produkter, og succesen har været så stor, at vi nu går i luften med vores helt nye service. Vi kalder den for AjourWebinar, og den skal fremover hjælpe fagfolket i byggebranchen med at se muligheder i digitale værktøjer til byggebranchen.   

Webinar med eksempler fra Ajour platformen 
I fremtiden vil fagfolk fra hele byggebranchen kunne finde vores side med AjourWebinar og tilmelde sig præcis det kursus, som passer til deres behov.  

Med vores nye koncept får alle i byggebranchen mulighed for at sidde på kontoret, i firmabilen eller hjemmefra og deltage i vores online kurser fra AjourWebinar. Vi ser frem til at indstille fagfolket til den digitale omstilling, og håber på samme tid at berige vores deltagere med de nyeste funktioner og features i det digitale byggeri” 


   - Asmus Larsen, konsulent v. Ajour Salg og Udvikling. 

Formålet med AjourWebinar er både at undervise vores nuværende brugere i Ajour Platformens funktioner men også at vise, hvad nutidens teknologi er i stand til at udrette for den danske byggebranche.  

Tilmeld dig et gratis webinar allerede i dag 

Vi afholder løbende webinarer med temaer som f.eks. digital kvalitetssikring, digitalt udbud og BIM. Alle vores kurser kan findes på vores AjourWebinar side.  

Alle kan være med, så tøv ikke med at melde dig til. Efter kurset vil der være mulighed for at tilmelde sig et udvalg af gratis demoversioner på vores system, så du får mulighed for at afprøve de demonstrerede funktioner fra vores webinar.  

Tag den digitale stafet og tilmeld dig allerede i dag!

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?