21 sep. 2017 | Aeroventic
Ny serie af CDF affugtere hæver standarden

Biblioteker, museer, vinkældre og andre fugtfølsomme bygninger kan sikres bedre og nemmere med Dantherms nye CDF-serie af eksklusive og energibesparende affugtere.

Det kan være en udfordring af finde det rette produkt til at beskytte bygninger og værdifuldt inventar mod fugtskader. Der skal ikke meget fugt til, før skaden er sket i arkiver, museer, vinkældre og andre steder, hvor effekterne kan være sensitive og ofte kostbare.

Med udviklingen af det nye sortiment af CDF-affugtere har Dantherm lyttet til ønskerne fra markedet. Opgaven for ingeniørerne i Dantherms udviklingsafdeling har været at bygge en affugter med fokus på forbedringer af både kvalitet, funktionalitet, driftssikkerhed og energiforbrug.

Resultatet er en serie af affugtere helt i toppen af kvalitetsskalaen, med markante fremskridt på en række områder som effektivitet, affugtningskapacitet, lydniveau og muligheden for fjernbetjening. Med betydeligt lavere energiforbrug er der desuden mange penge at spare på driften i forhold til konkurrerende produkter på markedet samt de tidligere CDF-modeller fra Dantherm, som de nu afløser.

Ny serie af CDF affugtere hæver standarden - 1

Unikke muligheder for styring og overvågning

Stærkt forbedrede styrings- og overvågningsfeatures er noget af det, som gør CDF-serien unik. Mulighed for modtagelse af alarmer, trådløs fjernbetjening, BMS kommunikation (Modbus) samt integreret styring af varmen, herunder styring af kedel og pumpe til varmt vand, findes ikke i samme grad på markedet for denne type af affugtere i dag.

Ny serie af CDF affugtere hæver standarden - 2

Smukt design i sort og sølv

Den nye CDF generation består af tre letvægtsmodeller, CDF 40, CDF 50 og CDF 70, der alle er velegnede til vægmontering. Det er sjældent, at affugtere bærer tydeligt præg af overvejelser om design og æstetik, men også her skiller CDF-modellerne sig ud. Med sit elegante og tidløse design i sort og sølv og med rene linjer, er CDF en affugter, man kan have hængende synligt fremme i museumshaller og andre miljøer, hvor det æstetiske spiller en vigtig rolle.

I designprocessen er det desuden sikret, at affugterne er lette at installere og servicere.

Stort tilbehørsprogram

Udvalget af tilbehør i CDF-serien er også udvidet. Elektriske varmeflader er nye i sortimentet. Det samme er aftræksventilatorer, ventiler til vandvarmeflader og trådløs fjernstyring af både fugtighed og temperatur.

CDF-serien er både udviklet og produceret i Danmark. Dantherm har mere end 50 års erfaring med udvikling og produktion af luftbehandlingsløsninger.

Besøg CDF produktsiden

Se mere om CDF-serien på CDF produktsiden her.

Ny serie af CDF affugtere hæver standarden - 3

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?