11 okt. 2018 | Aeroventic
4.0
Ny automatik til Topvex ventilationsaggregater

systemair.com

Vi har udviklet ny automatik til de kompakte ventilationsaggregater, Topvex.

Topvex er en serie kompakte ventilationsaggregater fra Systemair. Aggregaterne kan komme igennem døråbninger på 1 meter, og de leveres testede og klar til installation.

”Vi har tre forskellige Topvex-modeller. Det gør det nemt at finde den rigtige model til opgaven. Toptilslutning egner sig til steder, hvor der ikke er meget gulvplads. Sidetilslutning er til lav byggehøjde, og så har vi den helt flade model. Den er ideel under et nedhængt loft eller til andre steder, hvor der er lav byggehøjde”, fortæller produktchef Claus Pedersen.

Ny Access automatik

De prækonfigurerede Topvex aggregater er blevet opdateret med Systemairs nye Access automatik. Access samler alle aggregatets funktioner, så de er lettilgængelige for brugeren. Access kan kobles på et BMS, eller man kan anvende NaviPad, som er et robust betjeningspanel, Systemair har udviklet.

”Vores mål har været at gøre ventilationsaggregatet lige så enkelt at styre som en almindelig smartphone”, fortæller Claus Pedersen. ”NaviPad har en logisk og intuitiv menustruktur, der gør det nemt for brugeren hurtigt at danne sig et overblik og justere aggregatets indstillinger”.

NaviPad har en 7” touchskærm og er udført i et ergonomisk og robust design. Betjeningspanelet har en gummiramme, der gør det nemt og sikkert at holde. Det kan monteres enten på væggen eller på selve aggregatet. Det er muligt at styre op til 9 aggregater på en NaviPad.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?