22 aug. 2017 | Aeroventic
4.5

Carsten Hembo ansat som Documentation & QA Manager hos Moldow

Carsten Hembo er tiltrådt en nyoprettet stilling som Documentation & QA Manager hos os pr. 1. august 2017.Ny ansættelse - Moldow - 1

– Med fortsat stigende krav til dokumentation og certificering er det essentielt for os, at vi følger med tiden og sikrer, at vores produktionsmetoder og produkter lever op til gældende krav. Til det har vi brug for en erfaren og kompetent medarbejder, og det får vi uden tvivl i Carsten Hembo, fastslår K. Preben Hansen.

Carstens ansvarsområder i virksomheden bliver at stå for alt, der vedrører dokumentation, CE-mærkning, ATEX-godkendelser og certificeringer, og sikre, at alle produkter lever op til gældende krav.

– Carsten er en af de bedste indenfor sit felt, og vi er utrolig stolte over, at han har takket ja til en stilling hos os. Jeg ser frem til, at Carsten i samarbejde med vores dygtige medarbejder kommer til at løfte vores niveau på disse områder til gavn for både vores agenter og kunder og dermed sikre grundlaget for vores forsatte ekspansion, slutter K. Preben Hansen.

Ud over ansvarsområderne hos Moldow bliver Carsten ligeledes ansvarlig for dokumentation og kvalitetsikring i søstervirksomheden BarkerBille A/S, som sælger industriventilatorer.

Carsten Hembo kommer fra en stilling som Conformity Assessment Engineer hos Cimbria.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?