7 nov. 2017 | Aeroventic
Ny administrerende direktør i GK Danmark

Jørgen Christensen ansatt som Administrerende Direktør for GK Danmark A/S

Christensen kommer fra en stilling som Direktør for Large Projects i Caverion Danmark med reference til den administrerende direktør for Norge/Danmark. Tidligere har han blandt andet været Sektionsdirektør for NCC Teknik.

Christensen vil arbejde ud fra vort hovedkontor i Vallensbæk i København. Jørgens erfaringer og kundskaber i alle tekniske fag indenfor både entreprise- og servicemarkedet giver ham et godt udgangspunkt for at tage fat på lederopgaven i GK Danmark A/S.

Jørgen kan kontaktes via email jorgen.christensen@gk.dk

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?