7 sep. 2018 | Aeroventic
NV Embedded® - En fleksibel løsning. Naturligt intelligent

windowmaster.com

For første gang i 10 år lancerer WindowMaster en ny avanceret løsning, der sætter scenen for fremtidens styring af indeklimaet.

Den nye løsning med navnet NV Embedded® er WindowMasters næste generation af styringsløsninger til indeklimaet specielt designet til at passe til alle bygningstyper, da løsningen ikke kræver nogen specifik fieldbus teknologi, men både kan benytte BACnet, Modbus og KNX alt afhængig af den foretrukne BMS-integration. Som et resultat af denne udvikling er NV Embedded® både fleksibel og skalerbar. Ydermere er det muligt at benytte en smart cloud løsning med NV Embedded®, som lader bygningsadministratoren tilgå både historisk og realtidsdata om bygningens indeklima uafhængig af tid og sted.

Tidligere var den intelligente software placeret i en tildelt pc eller i et kontrolpanel, der kommunikerede med MotorControllerne, som igen styrede vinduets motorer, der åbner og lukker vinduerne. Med NV Embedded® har WindowMaster integreret intelligensen i deres MotorControllers. Dette overflødiggør dermed behovet for yderligere kontrolenheder, og brugere kan tilgå oplysninger om systemet og bygningens indeklima eller ændre indstillingerne fra en hvilken som helst enhed eller via en nyudviklet app.

Næste generation af indeklimakontrol – IoT og smarte bygninger

Antallet af såkaldte smarte komponenter og systemer der bliver installeret i bygninger stiger hurtigt, og der er en generel forventning om, at denne trend vil accelerere yderligere i de kommende år. Derfor, for at reducere kompleksiteten for bygningsejere og facility managers, er det yderst vigtigt at forbinde og udveksle data mellem komponenterne for at sikre, at bygningen fungerer som den er designet til.  

Smart bygningsteknologi, der benytter cloudbaserede løsninger, gør det muligt at tilgå bygningsdata i realtid og faciliterer avanceret analyse, hvilket er brugbart for kontinuerlig monitorering, fjernstyring af systemerne, prædiktiv analyse og data-drevne beslutninger.

NV Embedded® er udviklet ud fra præmissen at IoT giver værdi til samtlige parter relateret til en bygning fra ejeren til slutbrugeren. Ved at opbevare data i ’skyen’ eller i CTS-systemet, og ved at lade brugere kontrollere indeklimaet med en app, er det nu gjort muligt direkte at ændre mikroklimaer forskellige steder i bygningen, og facility manageren eller en anden bygningsansvarlig kan hurtigt monitorere og kontrollere hele bygningens HVAC. Og ved at lade bygningens operationelle systemer levere mere akkurat og brugbar information, kan systemerne optimeres, hvilket i sidste ende resulterer i forbedrede forhold for bygningens brugere.

Ved at byde moderne teknologier velkommen tager WindowMasters system ’smarte bygninger’ til nye højder ved at tilgodese samtlige interessenters prioriteter og behov.

En fleksibel løsning tilpasset fremtiden

I takt med at flere og flere HVAC produkter kommer på markedet, får ingeniører, arkitekter, entreprenører og facadebyggere flere systemer at holde styr på; noget der potentielt kan skabe forvirring og øge risikoen for fejl.

WindowMaster har adresseret denne problematik ved at udvikle en alt-i-en løsning, hvor MotorControlleren og komfortventilation kører på samme enhed. Desuden gør den fleksible CTS-integration det muligt for alle at benytte løsningen uanset deres systemopsætningen. NV Embedded® kan både stå alene og kobles sammen med ethvert større BMS-system.

En anden vigtig ting der gør systemet relevant for fremtidige byggeprojekter, er dets evne til markant at reducere bygningers energiforbrug og dermed minimere CO2niveauet sammenholdt med bygninger der benytter traditionel mekanisk ventilation. Bestræbelserne på at nedbringe energiforbruget i bygninger er en stigende tendens, som også reflekteres i branchen for vinduesautomatik. Brugen af automatisk naturlig ventilation som et bæredygtigt middel til at ventilere bygninger er stigende på globalt plan. Dette er noget WindowMaster har oplevet gennem de seneste 25 år, siden virksomheden startede ud som en af de første til at udvikle og levere indendørs klimakontrolsystemer med naturlig ventilation.

Den nye NV Embedded® til kontrol af indeklimaer kommer til at bestå af et antal MotorControllere og dertilhørende USB-nøgler. Det er disse USB-nøgler der indeholder NV licensen, der kræves for at kunne aktivere det ønskede antal ventilationszoner, såvel som sensorer, vejrstationer og vinduesmotorer. Det er en komplet og skalerbar pakke, der er designet til simpel installation.

Nye funktioner tilføjes løbende til systemet baseret på input fra markedet, og vil let kunne integreres i den eksisterende NV Embedded® løsning via simple software opdateringer.

De første betaprojekter har været i drift i cirka et år, og de første kundeforsendelser er planlagt til Q4 2018.

For yderlige information om NV Embedded®, klik her 

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?