20 feb. 2018 | Aeroventic
5.0
Meinertz: Spektakulære varmeløsninger til prisbelønnet sygehus

meinertz.com

Den nyskabende arkitektoniske tankegang bag Psykiatrisygehuset i Slagelse spiller en stor rolle for helbredelsen af patienterne. Meinertz har leveret to forskellige integrerede varmeløsninger til det prisvindende sygehus.

Det nye psykiatrisygehus i Slagelse er et af verdens bedste sygehusbyggerier. Det satte en fornem MIPIM-pris, ejendomsbranchens Oscar, en tyk streg under sidste år. Sygehuset overgik finalister som et stort børnehospital i Liverpool, et retspsykiatrisk hospital i Trelleborg og et universitetshospital i New Orleans.

Sygehuset er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter i samarbejde med Karlsson Arkitekter og er en manifestation af mange nyskabende arkitektoniske tanker. Udgangspunktet har været en ’helende arkitektur’, som spiller en stor rolle for helbredelsen af patienterne. Derfor har patienterne bl.a. adgang til frodige gård- og stillehaver, mens der overalt anvendes intelligent LED-belysning til at genskabe dagslysets naturlige farvemæssige forandringer i løbet af et døgn.

Meinertz’ to æstetiske varmeløsninger, ProLine og SkyLine-Plinth, indgår som en naturlig del af de fysiske rammer, der er stimulerende, trygge og sanselige for sygehusets patienter. ProLine-risten forsvinder diskret ned i gulvet, mens SkyLine-Plinth sammen med vinduespartiet danner en smuk designmæssig enhed.

SkyLine-Plinth er ganske unik, da den på mest elegante vis forener flere funktioner ad gangen. Ud over at blive anvendt som opvarmningskilde og kompensere for kuldenedfald, fungerer løsningen som en bænk for de mange patienter og besøgende. Den afspejler ro og tryghed og bidrager til den helbredende arkitektoniske tankegang, der kendetegner sygehuset.

 

Meinertz: Spektakulære varmeløsninger til prisbelønnet sygehus - 1

Meinertz: Spektakulære varmeløsninger til prisbelønnet sygehus - 2

Meinertz: Spektakulære varmeløsninger til prisbelønnet sygehus - 3

Meinertz: Spektakulære varmeløsninger til prisbelønnet sygehus - 4

Meinertz: Spektakulære varmeløsninger til prisbelønnet sygehus - 5

Meinertz: Spektakulære varmeløsninger til prisbelønnet sygehus - 6

 

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?