8 nov. 2017 | Aeroventic
Lindab vil have Danmarks gladeste medarbejdere

Fremtidens kompetente medarbejdere kræver mere af deres arbejdsplads end en god løn og en lækker frokostordning. Derfor har Lindab med hovedkontor i Haderslev gennem en årrække haft ekstra fokus på at skabe en god virksomhedskultur, der hylder trivsel, tillid og faglig stolthed. Den indsats er nu blevet blåstemplet med en certificering fra det ambitiøse Great Place to Work-projekt.

Lindab vil have Danmarks gladeste medarbejdere - 1Lindab har længe arbejdet målrettet med medarbejdertrivsel. Certificeringen fra Great Place to Work er en blåstempling af den indsats og et skridt mod det ambitiøse mål om at være blandt landets bedste arbejdspladser i 2020.

God løn, fri bil og kulinariske lækkerier på frokostbordet er ikke længere de eneste faktorer, der spiller ind, når fremtidens medarbejdere skal vælge arbejdsplads. Værdier som kultur, udvikling og trivsel får stigende betydning for, hvad der udgør en attraktiv arbejdsplads.

”Fremtidens dygtige medarbejdere er kræsne, og de vil gå efter de bedste arbejdspladser. Dem skal vi naturligvis være i blandt. I 2020 vil vi kort og godt være med i klubben af de allerbedste arbejdspladser i Danmark og vores certificering er et skridt mod det mål,” siger adm. dir. Mette Brøndum, Lindab.


Trivsel tiltrækker og fastholder 
Virksomheden har i flere år arbejdet strategisk og systematisk med medarbejdertilfredshed ud fra devisen at stærke, bæredygtige produkter kombineret med en stærk, bæredygtig medarbejderkultur skaber en vindervirksomhed. Nu har Lindab valgt at samarbejde med det internationale konsulenthus Great Place to Work for at teste den tidligere indsats og gøre en god arbejdsplads endnu bedre.

”Vi har en god kultur, hvor vi støtter hinanden for at nå vores fælles mål om tilfredse kunder. Men vi arbejder hele tiden på at blive bedre for fortsat at kunne tiltrække, fastholde og udvikle dygtige medarbejdere på alle pladser i vores organisation,” uddyber Mette Brøndum.


Vi vil vinde
Hos Lindab ser man certificeringen som en blåstempling, der både belønner års indsats og samtidig sender et synligt signal til nuværende og fremtidige medarbejdere om, at her sættes barren for medarbejdertrivsel højt. Det kræver nemlig hårdt arbejde at blive certificeret hos Great Place to Work, og virksomheden har været gennem en grundig undersøgelse, der vurderer medarbejdernes trivsel, tillid til ledelse og stolthed over arbejdet.

”Certificeringen er en anerkendelse af de arbejdspladser, som gerne vil gøre noget ekstra for deres medarbejdere. Det vil man hos Lindab. Medarbejdernes tilfredshed har høj prioritet, og det afspejles tydeligt i resultaterne af undersøgelsen,” fortæller chefkonsulent Jakob Lundvig fra Great Place to Work.

Samarbejdet med konsulenthuset Great Place to Work stopper dog ikke ved certificeringen. Rådgivning og mulighed for erfaringsudveksling med andre virksomheder giver Lindab konkrete redskaber og indsatsområder for det videre arbejde.

”Selvom vi er glade for og stolte over certificeringen, er vi bevidste om, at vi kan blive endnu bedre. Når vi siger, at vi melder os ind i kampen om fremtidens engagerede medarbejder, så er det for at vinde,” konstaterer Mette Brøndum.

Yderligere oplysninger:
Mette Brøndum, adm. dir. Lindab, tlf.nr.: 4010 4488 og 7399 7350. 

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?