21 nov. 2017 | Aeroventic
4.0
Lindab er en af Danmarks Bedste Arbejdspladser

Great Place to Work kårer hvert år landets bedste arbejdspladser ud fra en omfattende un-dersøgelse af kerneområder, som tillid, fællesskab og udvikling. Forhold, der alle har stor indflydelse på medarbejdernes trivsel. Som eneste repræsentant for byggeriet er Lindab med på listen.

Det er ikke mere end omkring en måned siden, at Lindab kunne fortælle, at virksomheden hav-de opnået en certificering hos Great Place to Work. Nu viser det sig, at Lindab ikke blot har modtaget certificeringen men også er kåret som én blandt landets bedste arbejdspladser.

Den nyhed er netop offentliggjort til et stort arrangement i Cirkusbygningen i København, hvor det blev afsløret, at Lindab er nummer 26 på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser i kategorien mellemstore virksomheder.

”Først kom certificeringen og nu også en plads på listen blandt de bedste arbejdspladser i landet. Det vækker enorm stolthed hos os i Lindab på alle niveauer. Det er en fælles fortjene-ste, og vi fejrer det i fællesskab,” siger administrerende direktør i Lindab, Mette Brøndum.

Hylder dem, der gør noget ekstra

Som baggrund for kåringen af landets bedste arbejdspladser vurderer Great Place to Work de tilmeldte virksomheder ud fra en række kerneområder som tillid, fællesskab, involvering og udvikling. Vurderingerne foregår på baggrund af besvarelser fra samtlige medarbejdere hos virksomhederne.

”Grundlaget for vurderingen bunder i et virkelig grundigt forarbejde, hvor hver enkelt afdeling og alle medarbejder har været involveret og givet deres mening til kende. Det har givet os me-get detaljeret og nuanceret indsigt i effekten af vores hårde arbejde med medarbejdertrivsel,” siger Mette Brøndum og fortsætter:

”På baggrund af undersøgelsen er vi nu i færd med at lave handlingsplaner for, hvor og hvor-dan vi kan blive bedre. Men resultaterne er også en påmindelse om, hvor vi kan være stolte, og det husker vi også at fejre”.

Ledelsen skaber ikke kulturen

Kåringen som nummer 26 på listen er et vigtigt skridt mod Lindabs strategiske ambition om at komme helt til tops blandt landets bedste arbejdspladser i 2020. Ifølge Mette Brøndum er kå-ringen et vigtigt signal til byggebranchen og omverdenen om, at Lindab lægger handling bag ordene, når de siger, at virksomheden prioriterer deres medarbejdere.

”Ledelsen kan godt beslutte, at der skal være fokus på at skabe en god virksomhedskultur. Men ledelsen kan kun skabe rammerne for kulturen. Selve kulturen skabes i fællesskab af medarbejderne. Det kræver en daglig indsats fra alle medarbejdere, at skabe en god arbejds-plads, og det er især, når vi har travlt at kulturen skal bevise sit værd. Kåringen er et kæmpe skulderklap og anerkendelse af den indsats, alle hos Lindab yder dagligt,” fortæller Mette Brøndum. 

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?