15 dec. 2017 | Aeroventic
4.8
Lindab: 10.000 m2 skillevæg omdanner maltlager til luksushotel

lindab.com

I Carlsberg Byen i København er EMR Entreprenører i færd med at opstille 10.000 m2 skillevæg som en del af et projekt, der omdanner det ikoniske maltlager til luksus hotelværelser. Til opførelsen af de mange kvadratmeter skillevægge har EMR Entreprenører valgt stållægter fra Lindab på grund af produktets fleksibilitet og nemme montering.

Byggeprojekter er hårdt arbejde. Uanset projektets størrelse og kompleksitet er byggematerialer med smarte funktioner og nem håndtering en god investering i både effektivitet og ergonomi.

Det kender Martin Bredstrøm alt til. Sammen med sine kolleger hos EMR Entreprenører er Martin i færd med at opstille intet mindre end 10.000 m2 skillevæg i Carlsberg Byen. Arbejdet, der strækker sig over de næste 7 måneder og involverer 10 mand, er en del af et projekt, som ombygger Carlsbergs ikoniske maltlager til 156 luksus hotelværelser.

”Bygningerne er fascinerende og rummer både en masse historie og karakter. Men det giver sig selv, at det kræver ændringer i forhold til rumfordelingen at forvandle et gammelt maltlager til hotelværelser. Vi opstiller cirka 10.000 m2 skillevæg mellem gamle, fredede betonpiller og de rå betonvægge, og med sådan en volumen kan selv de mindste forbedringer af arbejdsgangene give store besparelser, ” fortæller Martin Bredstrøm fra EMR Entreprenører.

Gamle byggerier kræver fleksible løsninger

Hotelkæden Brøchner Hotels står bag opførelsen af hotellet i det klassiske og delvist fredede maltlager. Netop bygningens status som fredet stiller store krav til arbejdet og til de anvendte materialer. De særlige forhold er da også grunden til, at EMR Entreprenører har valgt Lindab som leverandør af stållægter.

”På gamle byggerier er vægge og vinkler ikke altid helt ens, og det stiller store krav til, at vi nemt kan tilpasse materialerne på stedet. Her er en detalje som Lindabs teleskop kliksystem, hvor man kan forlænge lægten, en kæmpe fordel. Eller deres saks, der nemt klipper lægterne over, hvis de skal være kortere. Så er man fri for vinkelsliberen med dens gnister og larm, ” fortæller Martin Bredstrøm.

Smarte løsninger i fokus

Som leverandør til byggeriet har Lindab længe haft fokus på at levere fleksible byggematerialer, der gør arbejdsgangene lettere for både fagfolk og private.

”Vi vil gerne gøre det nemt at arbejde med vores produkter. Med vores RdBX-stållægte har vi arbejdet på, hvordan vi kunne gøre monteringen enklere. Det resulterede i, at monteringen af lægterne foregår ved håndkraft og helt uden skruer, ” siger udviklingsingeniør Lene Agger fra Lindab og fortsætter:

”Vores stållægter er i tyndpladestål på 0,5 til 0,7 millimeter og vejer kun meget lidt. De er nemme at håndtere både under transport og opsætning. Lette byggematerialer kan mærkes på ryggen, uanset om man skal sætte en enkelt skillevæg op derhjemme eller omdanne et maltlager til hotel, ” fortæller Lene Agger.

Den populære RdBX-stållægte fra Lindab, er et produkt der sparer ømme rygge og ekstra arbejdsgange på landets byggepladser.

Yderligere oplysninger:

Lene Agger, udviklingsingeniør, Lindab, tlf.nr. 7399 7332
Ole Hansen, EMR Entreprenører, tlf.nr. 2835 6188

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?