11 aug. 2017 | Aeroventic
4.7
Kenth Kærhøg ny kommunikationsdirektør i Danfoss

Kenth Kærhøg tiltræder som Senior Vice President og leder af Danfoss’ Corporate Communication and Reputation. Han kommer til Danfoss fra ISS A/S.

"Med Kenth Kærhøg bringer vi en stærk international kommunikationsprofil til Danfoss, der tidligere med stor succes har stået i spidsen for kommunikationsarbejdet i store globale virksomheder. Derfor er jeg meget glad for, at Kenth har sagt ja til at lede vores corporate communication team og fortsætte arbejdet med at styrke vores gode omdømme overfor kunder og medarbejdere, samt alle andre interessenter, der er i kontakt med Danfoss," siger koncernchef og CEO, Kim Fausing.

Kenth Kærhøg han har været Senior Vice President, Head of Group Communications, hos ISS A/S (en a verdens største facility services virksomheder med over 500.000 medarbejdere) siden 2010. Før ISS arbejdede han for The Coca-Cola Company i en række lederstillinger inden for kommunikation i Europa, Asia og USA. Han overtager jobbet som kommunikationsdirektør fra Mette Refshauge, som er tiltrådt et nyt job hos Maersk.

Kenth Kærhøg begynder i det nye job så snart han har afsluttet sine opgaver hos sin nuværende arbejdsgiver, og han ser frem til at blive en del af Danfoss: 

"Jeg er glad og stolt over at have fået mulighed at komme til Danfoss. Jeg er overbevist om, at kommunikation spiller en afgørende rolle i at støtte og accelerere Danfoss’ digitale transformation, og jeg ser meget frem til at blive en del af teamet og bidrage til at styrke Danfoss’ omdømme og fortsatte vækst,” siger Kenth Kærhøg.

Kenth Kærhøg er 49 år og bor med sin kone Hanne og deres tre børn på 16, 13 og 9 år i Hellerup ved København.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?