8 nov. 2017 | Aeroventic
5.0
Kender du EXcon Portal til VEX4000/VEX5000

Vidste du at der er mulighed for at koble flere EXcon systemer sammen, så du kan overvåge dem fra en fælles betjeningsplatform?

Du får denne mail fordi du er tilmeldt eNews fra EXHAUSTO AB
 

EXcon Portal giver mulighed for at regulere og overvåge op til 5 stk. EXcon systemer fra én fælles betjeningsplatform.

De 5 EXcon systemer (EXcon Master 1-5) kobles sammen i en DHCP-router, der igen forbindes med en PC. Fra PC'en kan du regulere og overvåge de 5 ventilationsanlæg, som vist her.

Som standard leveres EXcon Master med 5 licensfri IP-adresser. På den måde er det muligt at tilknytte op til 5 stk. EXcon systemer til én fælles betjeningsplatform. 

Det giver den bygningsansvarlige overblik over bygningens ventilationsanlæg uden nødvendigvis at skulle tilse dem fysisk.

Læs mere om EXcon automatik her.

 

Mere end 5 systemer

Er der behov for at overvåge flere end 5 systemer, kan der er gives flere licenser ved hjælp af en licensgenerator. Licensgeneratoren kan erhverves gennem EXHAUSTO, kontakt os på tlf. 6566 1234.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?